slide-new-1.jpg slide-new-2.jpg slide-new-3.jpg slide-new-4.jpg slide-new-5.jpg slide-new-6.jpg slide7.jpg slide-3.jpg slide-4.jpg slide-5.jpg slide6.jpg
 

Hydraulische cilinders

SHS Hydraulics levert en repareert hydraulische cilinders. Wilt u dat wij uw hydraulische cilinder op uw werklocatie afhalen c.q. demonteren is dat voor ons ook geen probleem. Uw hydraulische cilinder wordt met de grootste zorg opnieuw verpakt of vervangen. U kunt voor uw hydraulische cilinder contact opnemen met uw vestiging in de buurt!

Voor het leveren van complete hydraulische cilinders enkel- of dubbelwerkend, met verschillende slag en boring uitvoeringen kunt u ons de informatie geven, we werken het graag voor u uit!

Verschillende uitvoeringen leverbaar!

Wat te doen met lekkende hydrauliek cilinders. Wanneer hydraulische cilinders lekken, is het de moeite waard om ze onmiddellijk te laten repareren. Het systeem verliest niet alleen olie, het wordt ook verontreinigd, waardoor de hydraulische componenten sneller kunnen slijten en de prestaties van de machine achteruitgaan. We zetten ons ervoor in om hydraulische cilinders goed af te dichten. Dit betekent dat we de juiste demontage- en montageprocedures toepassen, de cilinderbuizen honen, verontreiniging tegengaan en de beste keeringen van de industrie in het hydraulische systeem installeren. We controleren elke afgedichte cilinder zelfs op andere problemen (zoals gedeukte of gekraste stangen) voordat we er een drukproef op uitvoeren. Het afdichten van hydraulische cilinders omvat veel meer dan alleen het installeren van nieuwe afdichtingen.